Tania Palomares

Tania Palomares
Tania és practicant de ioga des de 2002, professora des de 2006 i formadora de professors des de 2013. També és Diplomada en treball social i Postgrau en Mediació comunitària
Formada en diferents escoles i mestres, a Catalunya, India i Tailàndia, amb Acreditació per la Yoga Alliance dels USA (més de 1000 hores de formació acreditada). Des de sempre ha entès el ioga com una forma de vida i un camí, en el que la meditació i el treball personal van de la ma.
Tània ha ensenyat ioga i meditació a adults i nens de diverses edats, tant en sessions regulars com en tallers especialitzats de creixement personal i de ioga avançat.

El ioga també ens ajuda a generar un estat d’acceptació on tot és perfecte, “purnam”, on cessa el sofriment i ens rendim a la natura. En  una sola paraula, assolim l’harmonia i oblidem el dolor

 

Adquirim la plenitud en contacte amb la nostra naturalesa, amb el que som realment. La naturalesa interna i externa, que en realitat estan juntes. El que pensem, el que mirem, el que sentim però sobretot el que expressem amb les nostres accions quotidianes és el que defineix qui som en realitat.