La meditació és una pràctica per conèixer-te. Meditar et porta a un estat de concentració, pau, claredat, generositat i també alegria.

A JIO Ioga t’acompanyem a experimentar aquest estat. Mitjançant les sessions de ioga i tambe amb sessions específiques de Meditació i Mindfulness. Sessions de 45 minuts conduïdes per observar la teva ment i experimentar allò que ets.

Una alumna va venir a Jio Ioga i va demanar aprendre a meditar.

– Per què? li vaig preguntar

– És que tothom en parla. I com que estic molt nerviosa m’han dit que m’anirà be. Vull meditar per calmar el meu estrés.

És clar que va be, però no és una tècnica de repòs. És un exercici d’autoconeixement. I quan et coneixes, coneixes el món. El procés de meditar exigeix calmar l’ànim. Asserenar per seguir explorant. Mantenir la voluntar de continuar. I això et porta fora del neguit que et distreu. Meditar t’obliga a calmar-te. Per això tenim tècniques que t’ajuden a començar. Que t’ajuden a mantenir el compromís i la voluntat de continuar. I que proporcionen el goig de compartir el teu estat quan ja camines sol.

En el camí de la teva pràctica et descobreixes. Tots som aprenents. El que practiquem a Jio és des de la humilitat de l’aprenent, per molts anys d’experiència que cadascú tingui

….I efectivament, un dels efectes que proporciona és la calma. Però no meditem per calmar-nos, sino per experimentar des del silenci.

Per aquest curs: Sala nova i tema profund: ELS INCOMMENSURABLES: Amor, Compassió, Alegria i Equanimitat