Formació RAJA YOGA

Per fí podràs coneixer, aprofundir i practicar el ioga clàssic

Al llarg dels segles, mestres i escoles han desenvolupat pràctiques diverses de ioga. Però, quin era el seu sentit original? Aprofundeix en les idees que van donar lloc a la seva filosofia i pràctica.
De la mà de l’ Acharya Abdullah Mahmud, format en les filosofies ortodoxes Índies i en la pràctica del ioga en un ashram mil·lenari. El seu coneixement del sànscrit (llengua original dels Ioga Sutra) i gairebé cinquanta anys d’estudi i experiència avalen una visió genuïna i profunda del ioga.
Una oportunitat única de compartir els seus ensenyaments per a professors i practicants de ioga.
El curs es realitza en 4 sessions (2 mòduls de cap de setmana) i consta de 18 h presencials i supervisió personalitzada continuada amb el mestre.
Les dates són:
24 i 25 novembre
1 i 2 desembre
 Les sessions són en castellà
Si ho sol·licites, rebràs un certificat del curs sobre el contingut i les hores de durada, expedit per Jio ioga i meditació
CONTINGUTS

Estudi i comprensió per l’experiència dels Ioga Sutra de Patanjali
Respiració, la clau per al control de la ment (niroddha)
Comprendre i experimentar les postures de ioga en el pla físic, mental i emocional
Concentració, el primer pas per a lmeditar
Meditació, el camí del coneixement

El mètode del curs es basa en la forma clàssica d’aprenentatge del ioga, la relació mestre – alumne i la transmissió de la llarga experiència d’Abdullah. Amb explicacions teòriques per a la comprensió intel·lectual i exercicis pràctics per interioritzar i descobrir personalment les ensenyances.
El curs ofereix un punt de vista novedós que et permet reconèixer i aprofundir la relació amb el ioga que pots haver practicat fins ara. Des de la filosofia fins a la il·luminació, podràs comprendre i tenir experiència directa amb un mestre humil i treballador, que parla directe per eliminar els obstacles de la ment.
PLACES LIMITADES.
El PREU del curs és 440 euros (425 si t’inscrius abans del 5 de novembre).
Per inscripció i dubtes, omple el següent formulari. La inscripció serà vàlida desprès d’ingressar 150 euros al num. de compte que rebràs per correu electrònic desprès d’omplir el formulari.

    Nom i Cognoms (obligatori)

    En omplir el formulari rebràs un missatge amb més detalls del curs. Si has demanat altra informació addicional sobre el curs o altres temes, ens posarem en contacte ben aviat.

    T’esperem a Jio ioga!