JIO feminitat i menopausa

Atenent les consultes de dones sorgeix reiteradament el tema: “… Ara que començava a entendre el què he de fer em sento gran, em trobo malament per desajustos hormonals, i segueixo lluitant contra el “sostre de vidre”.

La condició de dona ha singularitzat el treball i la forma de viure de les dones en un moment de canvis socials incomplets sobre aquest tema.

A la vegada, la menopausa ha estat descrita i medicalitzada com una malaltia. Però la menopausa ens reconcilia amb ser dona, i les etapes prèvies ajuden a preparar-la amb equilibri.

Aquest programa ajuda també a millorar regles irregulars i doloroses i altres símptomes relacionats amb el sistema reproductor femení:

  • Combinar amb èxit el ser dona i professional
  • Viure i alimentar la feminitat
  • Preparar l’arribada a una menopausa en equilibri, convertir els símptomes de la menopausa en harmonia vital, gaudir de les etapes post-menopàusiques i transmetre sempre la feminitat com a element clau per a l’èxit personal i professional.

 

A través d’exercicis i meditacions específiques, el Programa Feminitat i Menopausa facilita les eines per viure com a dona, ajuda a l’equilibri endocrí i proposa fòrmules per gestionar l’agenda familiar i professional.

Amb assessorament ginecològic expert amb GRD Medical Health