Meditació Solidària amb Jin-Pa

Divendres 13 abril, al vespre, una bona colla de persones amb ganes de fer meditació plegats ens vam trobar per un acte molt especial:

La sessió es va estructurar en tres parts:

  • Primer una meditació guiada amb la professora de ioga i meditació Amelia Melo.
  • Després, meditació en moviment acompanyada per imatges enregistrades per Sara Barrera als campaments de refugiats de Bylakuppe, indret que destaca pels seus temples budistes i les significatives banderes d’oració tibetanes.
  • Per acabar, bany de gong amb Judit Castellà. Utilitzat tradicionalment a l’orient per inaugurar espais, temples i celebracions, el gong va impregnar l’ambient aportant energia, prosperitat i bons auguris.

Gràcies a aquesta iniciativa solidària, es van recaptar 134,30 euros, que es destinaran íntegrament als projectes que l’entitat Jin-Pa desenvolupa a l’Índia.

 

SOBRE JIN-PA

En tibetà, Jin-Pa significa generositat. L’entitat treballa principalment als campaments de refugiats situats a Bylakuppe, a l’estat de Karnataka, al sud del país, i té tres àmbits d’actuació: sanitària (a través del finançament de la Namgyal Clinic), educativa (ajudant econòmicament a l’escola de Bylakuppe) i d’ajuda directa a la gent gran.