L’anàlisi Biowell a JIO

Coincidint amb l’obertura de JIO

oferirem a qui ho demani

una avaluació gratuita amb el sistema BIOWELL.

La tecnologia Bio-Well permet obtenir imatges dels camps energètics de la persona (electromagnètic i fotònic). Són imatges basades en la concepció dels meridians de la Medicina Tradicional Xinesa.

Totalment innocu, el sistema capta un corrent micro-elèctric de la punta dels dits, la interpretació del qual mitjançant un software específic ofereix informació per conèixer variacions en l’estat, l’estrès i la vitalitat dels diferents sistemes fisiològics de la persona. Aquesta informació és útil per orientar l’activitat i l’estil de vida, i t’ajuda a conèixder com t’influencien els factors externs en el teu estat vital i energètic.

Com funciona?

En una exploració s’aplica un corrent elèctric molt feble a les puntes dels dits durant menys d’un mil·lisegon La resposta de l’objecte a aquest estímul és la variació d’un “núvol d’electrons” composats per fotons d’energia de llum. El “brillantor” electrònic d’aquesta descàrrega, que és invisible per a l’ull humà, és capturat pel sistema de càmeres i després traduït i transmès de nou en forma gràfica per mostrar l’energia, l’estrès i l’avaluació de la vitalitat. Les imatges s’assignen als diferents òrgans i sistemes del cos, coincidint majoritàriament amb els meridians energètics xinesos.

 

Per a més informació, clica aquí:

NOTA:   Bio-Well no és un instrument per a diagnòstic mèdic.

 

Leave a Reply