Poesia i meditació en moviment a JIO

You are here: Home / Notícies / Poesia i meditació en moviment a JIO

Poesia i meditació en moviment a JIO

Felipe Vicente és escriptor, músic i professor de Kundalini yoga.

Format amb Kartar Singh i escoles de l’Associació Espanola de Kundalini Yoga, Felipe practica i inspira molts practicants de kundalini yoga. A través de la música i la paraula obre el cor a expressar els neguits i les esperances, la neutralitat i la devoció.

Felipe Viente composa i canta amb els grups de kirtan i música espiritual, Samadi’s Band i Naad Yoga Band. L’any 2000 va publicar el llibre “El enigma del laberinto” (Ed. Carena, 2000)   i des de jovenet recull els seus versos que musica per compartir amb amics.

Amb ell, des de JIO preparem una sessió de música, poesia i meditació en moviment. La primera serà el proper 1 d’abril.

De la ma de Laura Surprem Kaur, professora de kundalini yoga i dansa oriental, i Marta Morales, bailarina, esperem que la sessió sigui inspiradora per a tots els assistents, que seran convidants no nomès a escoltar i vibrar amb la dansa, sino també, si volen, a participar en una meditació en moviment. Aprofitem el format de “comunicació celestial”, mudra en moviment, eina per a la relaxació mental. I l’ampliem amb el llenguatge corporal de la dansa.

Com deia Yogi Bhajan:

“Todo viene del estrés. Si quieres eliminar del estrés interno desarrollado, aquí hay una solución. No hay poder más que el poder de la palabra, y cuando la palabra se forma a través del cuerpo, todo el ser se purifica y se relaja…”

Leave a Reply