Ioga Gent Gran

No hi ha edat per a la pràctica del Ioga i la meditació i Mindfulness. A cada sessió de JIO pots practicar Ioga en cadira o coixí, segons el que necessitis, en un ambient cuidat i acollidor. Parla amb nosaltres per trobar el millor horari i grup al que et pots incorporar.

Mantenim activa la memòria i les articulacions !! Està demostrat com aquestes pràctiques activen la defensa del cos i la ment contra l’envelliment i les disfuncions associades a l’edat. No cal ser expert ni flexible per portar l’atenció cap a un mateix, activar i escoltar els moviments del cos i educar la respiració.

Encara hi ets a temps per apreciar el que tots els metges i psicòlegs proposen per mantenir la calma, l’activitat física i l’atenció mental. Podràs gaudir d’uns exercicis efectius que et porten a estar en contacte amb la teva essència.

old-people-616718_1280

 

 

No hay edad para la práctica de yoga y mindfulness. En cada sesión de JIO, puedes practicar yoga en silla, según lo que necesites, en un ambiente  cuidado y acogedor. Habla con nosotros para encontrar el mejor horario y grupo al que puedes incorporar.

Mantenemos activa la memoria y las articulaciones!!!

Está demostrado como estas prácticas activan la defensa del cuerpo y la mente contra el envejecimiento y las disfunciones asociadas a la edad. No hay que ser experto ni flexible para llevar la atención hacia uno mismo, activar y escuchar los movimientos del cuerpo y educar la respiración. Estás a tiempo para apreciar lo que todos los médicos y psicólogos proponen para mantener la calma, la actividad física y la atención mental. Podrás disfrutar de unos ejercicios efectivos que te llevan a estar en contacto con tu esencia.

Leave a Reply